Görüş Bildir

İç Sahada Büyük Hüsran

Amedspor, kendi sahasındaki son galibiyetini 3 Nisan 2019’da Ankara Demirspor’u 3-2 yenerek elde etti. Bu sezon evinde oynadığı 5 lig maçında tam 11 puan kaybetti.

İç Sahada Büyük Hüsran

2.Lig Beyaz Grup’ta yer alan Amedspor, geride kalan 9 maçta 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 8 puan toplayabildi. Rakip kalelere bıraktığı 4 gole karşılık kalesinde 8 gol gören Amedspor,en büyük hüsranı kendi sahasında yaşadı. Diyarbakır’daki son galibiyetini  3 Nisan 2019’da Ankara Demirspor’a karşı elde eden Amedspor, o tarihten sonra evinde oynadığı  7 maçta da taraftarlarını güldüremedi.

İç Sahada Beraberlik Serisi

Bu sezon kendi sahasında 5 maça çıkan Amedspor, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak galip gelemedi. İlk haftada Sancaktepe’ye 2-1 yenilirken, daha sonra Hacettepe,Şanlıurfaspor ve Samsunspor’la 0-0,Gümüşhanespor’la da 1-1 berabere kaldı.

Evindeki 5 maçta sadece 2 gol atabilen Amedspor, en büyük sıkıntıyı gol yollarında yaşıyor.

10. Haftaya Kupa Ayarı

2.Lig ve 3.Lig’de 10.hafta maçları, gelecek hafta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarından dolayı 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

Amedspor, saat 12.30’da başlayacak  karşılaşmada İstanbul’da Pendikspor’un konuğu olacak.

Diyarbekirspor ise saat 19.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi