Akhisar Maçının Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Akhisar Maçının Hazırlıklarına Başladı
Celal Doğan Tesisleri’nde sabah saatlerinde teknik direktör Okan Buruk'un şehir dışında olması nedeniyle yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu nezaretinde çıkan kırmızı siyahlı oyuncular, düz koşu yaparak başlattıkları antrenmanı çift kale maç ile tamamladı. Futbolculardan Muhammet Demir ise soğuk algınlığı nedeniyle takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Takımın defans oyuncusu Gökhan Süzen, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda iyi bir çıkış elde ettiklerini kaydetti. Oynadıkları son 3 maçtan 7 puan topladıklarını hatırlatan Süzen, "Sadece işin savunma ve disiplin kısmında daha başarılı işler yapıyoruz. Bu da bize güzel sonuçlarla yansıyor. Son 2 haftadır topun gerisinde çok iyi kalıyoruz, bulduğumuz pozisyonları da güzel değerlendiriyoruz. Bizim açımızdan 34 puanla ligin olunabilecek en iyi yerindeyiz ama bunun devamını getirmeliyiz. Çünkü alınacak her galibiyet, hem oyuncuların hem de kulübün gelişimi açısından çok önemli" diye konuştu.
Oynayacakları son 9 maçı kazanmak istediklerini belirten oyunculardan Barış Yardımcı ise şunları söyledi:
"Hocamızla birlikte özellikle 3 haftada istediğimiz sonuçları almaya başladık. Bunda hocamızın uyarıları ve bizim yoğun çalışma tempomuz etkili oldu. Biz elimizden gelen mücadeleyi sergileyip son 9 maçın tamamına talibiz. Çıkacağımız her maçı kazanma arzusundayız. Zaten takımdaki futbolcu yapısına bakınca bu arzu ortaya çıkıyor. İnşallah sene sonunda iyi yerlerde olacağız.”


Kaynak: Diyarbakır Söz