Akyol’dan Yıldırım Demirören'e Seçim Desteği

1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimlerinde Yıldırım Demirören’i desteklediğini açıkladı.

Akyol’dan Yıldırım Demirören'e Seçim Desteği

Diyarbakır’da 4 futbol takımının kurucu başkanlığını yapan, şimdilerde kurucusu olduğu 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanlığı'nı yürüten Bedirhan Akyol, TFF başkanlık seçimlerinde Yıldırım Demirören’i desteklediğini ve bunun için de elinde gelen her şeyi yapacağını belirtti.

Akyol, Demirören’in başarılarını ve kişiliğini bildiğini, Doğu ve Güneydoğu'daki tüm tanıdıklarından ve futbol takımlarından destek isteyeceğini ifade ederek, "Sporla çok uzun bir sürelik bir geçmişimiz var. 24 yıllık bir spor kulübü başkanlığım var. 4 takım kurdum, 4 takımın kurucu başkanlığını yaptım. Tarımspor, Kayapınar, Beşyüzevler, Yeni Diyarbakırspor ve 1968 Diyarbakırspor kulüplerinin kurucu başkanıyım. Halen 1968 Diyarbakırspor'un kulüp başkanıyım. Bölgesel ligde şu anda devam ediyor.

DEMİRÖREN'E SEÇİM DESTEĞİ

Bu sene Play-Off sistemi geldi. İnşallah Play-Off’ta şampiyon olup çıkacağız 3. Lig'e. Diyarbakır’a ikinci bir 3. Lig takımı kazandırmış olacağız. TFF Başkanı Yıldırım Demirören çok değerli bir insan, çok önemli ve sporun içerisinden gelen bir insan. Senelerce kulüp başkanlığı yapmış, spora hizmet etmiş, kendi cebinden para harcamış. Yıldırım Demirören için elimden ne geliyorsa, Doğu ve Güneydoğu'da, tanıdığım dostlarım arkadaşlarım, takımlar kim olursa olsun destek vereceğim. Kendisini bildiğim için, dürüstlüğü ile tecrübesi ile bildiğim bir insan olduğu için sonuna kadar Yıldırım Demirören’e destek vereceğim" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz