Albayrak: İki çocuğun taş atması Diyarbakır'a mal edilemez

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak Ziraat Türkiye kupasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Diyarbakır'da oynanan maç sonrası meydana gelen taş atılması olayıyla ilgili olarak basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Albayrak: İki çocuğun taş atması Diyarbakır'a mal edilemez

Abdurrahim Albayrak, Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yaptıkları maçta, takım otobüslerinin camının atılan taşlarla kırılmasıyla ilgili basın mensuplarının sorusu üzerine, şöyle söyledi;

"İki ufak çocuğun taş atması bütün Diyarbakır halkına mal edilemez. Diyarbakır'daki bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi ağırladılar, çok iyi misafirperverlik gösterdiler. Biz de Türk Telekom Arena'da onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Bize maçtan önce muhteşem bir yemek verdiler. Şehrin yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmadılar. Gittim kahvehanelerde oturdum, pasta da yedik. Onlarla taş da oynadım. Misafirperverdiler. Orada iki çocuğun taş atması Diyarbakır halkına mal edilemez."

"DİŞLERİMİN PARASINI CHEDJOU'DAN ALACAĞIM"

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Mersin İdmanyurdu ile oynadıkları maçta Aurelien Chedjou'nun savunmada yaptığı hataya gösterdiği tepki sonrası dişleri kırılan Albayrak, konuyla ilgili soru üzerine, esprili bir şekilde "Dişlerimin parasını Chedjou'dan alacağım. Orada bir anda beynimin dağıldığını sandım. Ağzımda bir şeyler oldu, meğersem dişlerim kopmuş gitmiş. Onu da sonradan fark ettim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz