Alipaşaspor şampiyonluk istiyor!

Diyarbakır 2.Amatör Ligi takımlarından Aliparspor’un Futbol Şube Sorumlusu M.Emin Akyapı, 1.Amatör Futbol Ligi’ne şampiyon olarak çıkmak istediklerini söyledi. Akyapı,”Lige çıkmamız kesin gibi. Ancak biz şampiyon olarak lig atlamak istiyoruz.” dedi.

Alipaşaspor şampiyonluk istiyor!
2 YIL ÖNCE KURULDU, ŞİMDİ ZİRVEYE !   Diyarbakır 2.Amatör Futbol Ligi B Grubu’nda 27 puanla 2.sırada yer alan Aliparspor’da hedef bir üst lige şampiyon olarak çıkmak.

2 yıl önce kurulan ve Diyarbakır’ın köklü semtlerinden Alipınar’ı temsil eden Aliparspor’un Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Emin Akyapı,şu ana kadar 10 maçta 9 galibiyet ve 1 yenilgi alarak başarılı bir grafik çizdiklerini,hedeflerinin bunu devam ettirerek 1.Amatör’e şampiyon olarak çıkmak olduğunu söyledi.Akyapı,”İlk defa lig çıkmış olacağız.Ancak biz şampiyon olarak bunu başarmak istiyoruz. İki grup içinde de 45 golle en fazla gol atan takımız. Şampiyonluk için Diyarbakırspor’la çekişiyoruz. Onları geçerek hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

‘MADDİ VE ULAŞIM SORUNLARIMIZ VAR’   Kulübün önemli sorunları olduğunun da altını çizen Akyapı,maddi sıkıntı çektiklerini,antrenman ve maçlara giderken ulaşımda sorun yaşadıklarını kaydetti. Akyapı,”Kurum desteğimiz ve sponsorumuz yoktur. Sadece Demir inşaat ve Çoban iletişimin desteği var. Alipınar’lı olup maddi imkanı olan çok sayıda hemşerimiz var. Onlardan destek bekliyoruz. Genç sporcuları vizyona çıkarmak en önemli hedeflerimiz arasındadır. Genç bir kadromuz var. Muhammed,Mazlum,Şaban,Ömer gibi gelecekte iyi yerlere gelmesini beklediğimiz sporcular vardır. Diyarbakır’da iyi sporcu çıkarma potansiyeli her zaman vardır. Zamanında Melikahmetspor’da Mehmet Budakın,Yaşar Akçura,Ümit Budakın,Şeyhmus Ay,Kayhan Sümbül,Ferhat Savaş gibi futbolcularla beraber oynadım. Bunların hepsi de uzun yıllar Diyarbakırspor’da oynadı. Böyle jenerasyonları tekrar ortaya çıkarmak mümkündğr.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler