Görüş Bildir

Amatör Spor Kulüplerinden Eş Başkanlara ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanları ile Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı’yı ziyaret ederek, amatör spor kulüplerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Amatör Spor Kulüplerinden Eş Başkanlara ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Şube Başkanı Samet Karakaş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Serkan Bayhan ile TÜFAD ve ASKF yöneticileri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı'yı ziyaret etti.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ

Ziyarette konuşan TÜFAD Başkanı Samet Karakaş, kentte faaliyet yürüten amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Karakaş, Atatürk Stadı'nın yıkımı ve Beyaz Tebeşir Tesisleri'nin bakıma girmesi nedeniyle mahalle takımlarının yer sıkıntısı çektiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi'nden takımlara yer tahsis etmesini istedi.

Ardından konuşan Eş Başkan Kışanak, semt sahaları ve amatör kulüplerin kentteki pozitif atmosfer için çok önemli olduğunu ifade ederek, kulüplere desteklerinin süreceğini belirtti. Eş Başkan Fırat Anlı ise Diyarbakır'da tesis sorunu olduğunun altını çizerek, kurumsal desteği olmayan kulüplerin mücadele etmesinin zorluğuna dikkat çekti. "Bu zorluluğu hep beraber gidermemiz lazım." diyen Anlı, amatör spor geleneğinin kaybolmaması gerektiğini, amatör spor kulüplerinin şehre katkı sağladığını sözlerine ekledi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi