Amedspor için kritik 1 hafta

Lider Amed Sportif Faaliyetler için, kritik bir haftaya girdi. Yeşil-Kırmızılı ekip, bir hafta içerisinde 2'si lig, biri kupa maçı olmak üzere üç karşılaşmaya çıkacak.

Amedspor için kritik 1 hafta

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pendikspor karşısında farklı yenilgi alarak taraftarlarını üzen Amed Sportif Faailiyet için, zorlu bir haftaya girildi. 1'i Ziraat Kupası maçı ikisi de lig maçı olmak üzere bir hafta içerisinde, 3 karşılaşma yapacak olan Yeşil-Kırmızılı ekip, yoğun bir mesai içerisine girdi.

Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Hacettepespor ile karşı karşıya gelecek olan Amed Sportif Faaliyetler, idmanlara başladı. Takımın önemli isimleri arasında yer alan Kamil İçer ise Pendikspor maçında 4. sarı kartını görmesi nedeniyle cezalı duruma düştü. Tecrübeli stoper Hacettepespor maçında forma giyemeyecek. 1 maçlık cezasını tamamlayan Sıdık ise Hacettepespor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

Antrenör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde idmanlarına başlayan Amed Sf’li futbolcuların morallerinin iyi olmadığı öğrenildi.  Antreman Koordinasyon.hareketleriyle başladı. Daha sonra iki guruba ayrılan futbolcular pas ve organizasyonları üzerinde çalışma yaptı. Teknik taktik ağırlıklı çalışmalarda ağırlıktaydı. Cuma günü öğleden sonra tamamlanacak idmanlardan sonrada moral ve motivasyon çalışmalarına ağırlık verilecek. Amed  Sportif Faaliyetler takımı 11 Kasım 2016 günü sahasında Hocettepespor ile, 14 Kasım Ziraat Türkiye Kupasın maçında sahasında Fenerbahçe ile 4 gün sonrada deplasmanda ilk yarınin son maçında Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz