Amedspor zirveye göz kırptı

Zirve yarışındaki rakipleri Kastamonuspor ve Iğdır FK'nın birbirleriyle berabere kalarak puan kaybettiği haftada Uşakspor'u 8-0 mağlup eden Amedspor, liderle puan farkını 2'ye indirdi.

Amedspor zirveye göz kırptı

Lider Iğdır FK gelecek haftayı bay geçirecek. Amedspor, deplasmanda Derincespor'u yenerse maç fazlasıyla zirveye yerleşecek.

2.Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışı iyice kızıştı, Amedspor liderle arasındaki puan farkını 2'ye düşürdü ve şampiyonluk umutlarını artırdı.
Zirve yarışını yakından ilgilendiren Kastamonuspor- Iğdır FK maçı 1-1 tamamlandı.
Kendi sahasında ligin zayıf ekibi Uşakspor'u 8-0 gibi tarihi farkla mağlup eden Amedspor, puanını 50'ye çıkardı ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.
Lider Iğdır FK haftayı 52 puanla tamamlarken, 1 maçı eksik olan üçüncü sıradaki Kastamonuspor 48 puana sahip.

BERK İSMAİL 2 GOL ATIP SAKATLANDI, YENİ TRANSFER YAKAL GOLLERLE BAŞLADI

Uşakspor karşısında gol olup yağan Amedspor'da 11 ve 14.dakikalarda 2 gol atıp takımını 2-0 öne geçiren Berk İsmail Ünsal, sakatlandığı için yerini 31.dakikada yeni transfer Yakal Taylan'a bıraktı. Genç forvet Yakal, ilk maçında golle tanışarak  63 ve 88.dakikalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı.
Amedspor'un diğer gollerini 54 ve 57.dakikalarda Çekdar Orhan, 80.dakikada Veli Çetin ve 90+2.dakikada Mert Çapar kaydetti.

GELECEK HAFTA LİDER OLABİLİR 

Amedspor, gelecek hafta deplasmanda Belediye Derincespor'a konuk olacak.
Iğdır FK'nın haftayı bay geçirecek olması nedeniyle Amedspor kazanırsa maç fazlasıyla liderliğe yükselecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz