Amedspor'da galibiyet sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Tokatspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Amedspor'da galibiyet sevinci

Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen, çok stresli ve bir o kadar da heyecanlı geçen maçta Tokatspor’u mağlup etmeyi başardıklarını söyledi.

Asbaşkan Edemen, müsabakalarının play off için büyük önem taşıdığını ve bu nedenle her iki takımın müsabakaya stres altında çıktığını belirtti.

Son 3 maçta 7 puan elde eden bir takım olarak Tokatspor karşısına çıktıklarını ve elde ettikleri 3 puanla yenilmezliklerini sürdürdüklerini dile getiren Edemen, şöyle dedi:

"Tokatspor müsabakası gerçekten büyük önem taşıyordu. Bu nedenle müsabaka oldukça stresli geçti. Taraftarlarımızın da yoğun ilgi göstermesi futbolcuların üzerindeki stres ve baskıyı artırdı. Bu nedenle Tokatspor karşısında istediğimizi yapamadık. Son vuruşlarda etkili olsaydık, sahadan 3-0’lık sonuçla ayrılırdık. Ama 1-0’lık skorla yetindik. Önemli olan galibiyetti. Bunu da başardığımız için çok mutluyuz."

Edemen, Tokatspor maçına gelen ve 90 dakika boyunca takımlarını destekleyen tüm taraftarları yürekten kutladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz