Görüş Bildir

Amedspor'un golcüsü Furkan

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta son yılların en rahat sezonunu geçiren Amed Sportif Faaliyetler’de en fazla gol atan futbolcular belli oldu. Yeşil kırmızılı beyazlı takımın devre arasında Osmanlıspor’dan transfer ettiği Furkan Yaman, takımının en golcü ismi oldu. Golcü futbolcu forma giydiği 12 maçta rakip ağları 8 kez havalandırdı.

Amedspor'un golcüsü Furkan

Ara transfer döneminde 1 buçuk yıllığına transfer edilen Furkan Yaman, ikinci yarıda attığı gollerle Amed Sportif Faaliyetler’in vazgeçilmez ismi oldu. Toplam 12 müsabakada forma giyen başarılı futbolcu, toplam 8 gol kaydederek takımın en fazla gol atan ismi oldu. Biri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 23 maçta forma giyen Mansur Çalar, attığı 6 golle en fazla gol atan ikinci isim oldu. Olaylı Sakaryaspor maçından sonra önce PFDK tarafından ömür boyu men cezası alan ancak bu cezası daha sonra Tahkim Kurulu tarafından 20 maça indirilen Mansur, 10 maçlık cezasını çekerken kalan 10 maçlık cezasını da 2019-2010 sezonunda tamamlayacak.

Sarıyer ve Bodrumspor maçlarında attığı gollerle uzun süre konuşulan Muhammed Burak Taşdemir ise takımın en golcü üçüncü ismi oldu. Deneyimli futbolcu, sezon boyunca toplam 5 gol kaydetti.

Mehmet Sıddık İstemi ise sezonu 4 golle tamamladı. 4 gol kaydeden bir diğer isim Nezir Özer oldu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi