Görüş Bildir

"Asla vazgeçmedim"

"Burası oynamak istediğim bir yer ve buraya gelmek için yapmam gerekenlerin hepsini yaptım"

Beşiktaş'ın milli golcüsü Burak Yılmaz, "Geçmişimde gençlik ve tecrübesizlik ile hızlı ve yanlış kararlar aldığım zamanlar oldu. Küçükken bazı şeylerin değerini anlamıyor ve pire için yorgan yakıyorsunuz. Onların zararını büyüdükçe görüyorsunuz. Çok keşkelerim olmuştur" dedi.

Beşiktaş Dergisi’nin nisan sayısına özel röportaj veren Siyah-beyazlı futbolcunun ifadeleri şöyle;

"ÇOK KEŞKELERİM OLMUŞTUR"

"Geçmişimde gençlik ve tecrübesizlik ile hızlı ve yanlış kararlar aldığım zamanlar oldu. Küçükken bazı şeylerin değerini anlamıyor ve pire için yorgan yakıyorsunuz. Onların zararını büyüdükçe görüyorsunuz. Çok keşkelerim olmuştur yani."

"Hem benim için hem de bana güvenip transfer eden insanlar için kolay değildi. Nedenlerine girmeyeceğim çünkü aslında herkes neyin ne olduğunu biliyor ama ben bu transferi ısrarla istedim, çok ısrarla istedim. Çünkü burası oynamak istediğim bir yer ve buraya gelmek için yapmam gerekenlerin hepsini yaptım. Benim inancıma göre bir insan olmak istediği yere varabilmesi için yapması gereken her şeyi yapmalıdır ve ben Beşiktaş’ta oynamayı o kadar çok istiyordum ki üzerime düşen her şeyi yaptım. Şükürler olsun, hepimiz doğru kararı vermişiz ve iyi ki gelmişim."

"Vodafone Park’ta seyircinin önüne çıkmadan önce inanılmaz bir heyecan vardı içimde. Hatta o gece uyuyamamıştım ama bunu tarif edemiyorsun işte. Tatlı bir heyecan, hatta heyecandan ziyade bir futbolcunun hayatında yaşayabileceği en güzel duygulardan bir tanesi. Bunun haricinde ilk maçıma çıkarken gelebilecek tepkileri de bildiğim için hem heyecan hem de biraz korku vardı. Bir de beni tanıyanlar baskı altında daha iyi performans sergilediğimi biliyorlar. Bu sebeple o korku hissini üzerimden çabuk attım. Açıkçası bu heyecanı sadece ilk maçta değil, Vodafone Park’a çıktığım her maçta hissediyorum."

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi