Atletizm Festivalinde Siirt Gençlik Spor Rüzgârı

Diyarbakır'da, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Turkcell Küçükler Festivali yarı final müsabakaları gerçekleştirildi. Siirt Gençlikspor Kulübü, burada yapılan müsabakalarda şampiyon oldu.

Atletizm Festivalinde Siirt Gençlik Spor Rüzgârı

12 İLDEN 100 SPORCU KATILDI

Dört ayrı merkezde gerçekleştirilen müsabakaların Diyarbakır etabı, Seyrantepe Spor Tesisleri'nde yapıldı. Küçük kızlar ve erkekler kategorilerinde yapılan müsabakalara, 12 ilden 100 sporcu katıldı. Sporcular, koşu, fırlatma, yüksek ve uzun atlama yarışlarında ter döktü.

Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi M. Fadıl Evin, atletizmin altyapısını oluşturmak için yapılan müsabakaların büyük bir çekişmeye sahne olduğunu söyledi.

TÜRKİYE FİNALLERİNE GİDİYORLAR

“Diyarbakır’daki müsabakalarda Siirt ekibi olarak çok iyi yarıştık. Burada sporcularımız büyük bir başarı örneği göstererek şampiyon odular. Dört grup merkezinde aynı saate başlayan müsabakalarda dereceye giren ilk dört takım, 28 Haziran'da İzmir'de yapılacak Türkiye finallerinde mücadele edecek. Biz de birinci olarak burada olacağız.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

İl Temsilcisi EVİN’ Yaşadığımız başarıdan dolayı bizlere sonsuz desteklerini esirgemeyen Başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç Atletizm Antrenörlerimizden Aslan Çakmak, Erhan Aydın ve iş adamı hemşerimiz Süheyl Demirtaş ‘a teşekkür ediyorum diye konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi