Görüş Bildir

Bağlar belediyespor’dan milli takıma

Bağlar Belediyespor’un milli karatecisi Sena Kızılaslan, Kuzey Makedonya’da yapılacak Balkan Şampiyonası’nda Türkiye Ümit Genç U21 takımının başarısı için mücadele edecek. Geçtiğimiz ay Diyarbakır’da yapılan Türkiye şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Kızılaslan’ın Balkan Şampiyonası gibi uluslararası alanda Türkiye’yi temsil edecek olması sevinçle karşılandı.

Bağlar belediyespor’dan milli takıma

Bağlar Belediyespor’un milli sporcusu Sena Kızılaslan, Türkiye şampiyonluğundan sonra bu kez yurt dışında hem Diyarbakır’ı hem Türkiye’yi temsil edecek. Kızılaslan,14-15 Aralık tarihleri arasında Makedonya’da yapılacak olan Ümit Genç U21 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyonası’na Milli Takım adına katılarak madalya için mücadele verecek.

54 kiloda yarışacak olan Sena Kızılaslan’ın milli takıma seçilmesi ve Balkan Şampiyonası’nda mücadele eden milli takımın kadrosuna alınması Diyarbakır’da sevinçle karşılandı.

“Hedef Avrupa Şampiyonası”

Sena Kızılaslan ile birlikte Bağlar Belediyespor’un milli antrenörü Ayşe Meryem Yazar da Balkan Şampiyonası’nda görev yapacak. Kafile yarın İstanbul’dan Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’e uçakla hareket edecek. Sena Kızılaslan’ın Balkan Şampiyonası’nda başarılı olacağına inandıklarını belirten Ayşe Meryem Yazar,”İnşallah ülkemizi,kentimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edecek. Sonrasında da Avrupa Şampiyonası elemelerine katılacak. Avrupa Şampiyonası’na katılma yolunda da ciddi bir beklenti ve inanca sahibiz” dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi