Beşiktaş taraftarına transfer müjdesi

Transfer döneminde en çok konuşulan oyunculardan biri olan Bursaspor’un orta saha oyuncusu milli futbolcumuz Ozan Tufan’ı transfer etmek isteyen Beşiktaş ve Galatasaray takımları bu transferi gerçekleştirmek için adeta birbirleriyle savaşıyor.

Beşiktaş taraftarına transfer müjdesi

Transfer döneminin gözde ismi Ozan Tufan için son olarak Bursaspor’a Necip Uysal+6 milyon Euro teklif eden Beşiktaş yönetimi bu transferde mutlu sona oldukça yakın görünüyor. 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Ozan Tufan için Galatasaray ile transfer savaşı veren Beşiktaş’ın bu hafta içi oyuncuyla söyleşme imzalaması bekleniyor.

BURSASPOR SONUNDA İKNA EDİLDİ

Beşiktaş’ın Necip Uysal + 6 milyon Euro teklifine sıcak bakmayan ve sadece para isteyen Bursaspor yönetimi Ozan Tufan’ın menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla yaptığı bu teklifi sonunda kabul etti.

İSPANYA DEVİ VALENCİA’DA DEVREDEYDİ

İspanyol devi Valencia’da bir süre önce Ahmet Bulut'la temas kurup Ozan Tufan'la ilgilendiğini bildirdi. Yapılan görüşmeler sonrasında Ozan Tufan'ın kendisini gösterebileceği bir takımda oynaması gerektiği konuşuldu. Beşiktaş cephesi de transferde ısrarcı olunca taşlar yerine oturmuş oldu. Ozan'ın gündem olduğu her transferde en az 6 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini hedefleyen Bursaspor Yönetimi de 'sıcak para' amacına ulaştı. Buna ilave olarak Ertuğrul Sağlam'ın takımında görmek istediği Necip Uysal da yeşil beyazlı formayı giymeye yaklaştı...

Kaynak: Spor Merkezi