Birlikspor'da Amed hazırlıkları başladı

Üst üste alınan mağlubiyetlerle yıkım yaşayan Kocaeli Birlikspor, haftasonu Diyarbakır'da oynanacak Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını sürdürüyor,

Birlikspor'da Amed hazırlıkları başladı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 30. hafta karşılaşmasında Diyarbakır deplasmanına gidecek olan Kocaeli Birlikspor'da hazırlıklar başladı. Pazar günü saat 15.00'te Seyrantepe Spor Kompleksi'nde Amed Sportif Faaliyetler'e konuk olacak Birlikspor yaptığı yenileme antrenmanıyla çalışmaların startını verdi. Ekonomik sorunlar nedeniyle son derece kritik bir dönemden geçen ve düşüş yaşayan takımda üst üste alınan farklı mağlubiyetler moralleri alt üst etti.

DEPLASMAN PROGRAMI

Oyuncuların performanslarının düştüğü haftalarda Diyarbakır'da puan aramaya çalışacakları öne sürüldü. Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar'ın deplasman programı da belli oldu. Cuma günü antrenmandan sonra kampa girecek olan temsilcimiz cumartesi sabah 07.15 uçağıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Diyarbakır'a uçacak. Hotel Novotel'de maç saatini bekleyecek olan Birlikspor pazar günü akşam 20.25 uçuşuyla İstanbul'a, oradan da tesislerine dönecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz