Böyle olur Cimbom’un dönüşü

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı İstanbul Başakşehir maçından 2-0 öne geçmesine rağmen, 2-2 berabere kalarak liderliği kaptıran Galatasaray, bu hafta da 2-0’dan 3-2 maçı çevirdi ve liderliği kaptı.

Böyle olur Cimbom’un dönüşü

 EMRE ATEŞ

>Galatasaray’da işler iyi gitmiyordu ve artık bu maçı kazanması gerekiyordu. Çünkü önceki hafta Fenerbahçe’ye mağlup olmuş, geçen hafta da İstanbul Başakşehir ile kendi evinde 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalmıştı. Dolayısıyla Kasımpaşa maçı Galatasaray için bir fırsattı ve yarın da Fenerbahçe evinde Beşiktaş’ı ağırlayacaktı.

YASİN'İN FARKI GÖRÜLDÜ

>Sarı Kırmızılılar için maçın ilk yarısında işler hiç de iyi gitmiyordu. Kasımpaşa üst üste 2 gol bularak ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamıştı. İkinci yarıya Burak Olcan değişikliğiyle başlayan Galatasaray oyun kontrolünü de eline alınca muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Geçen hafta oyundan çıkarılırken büyük üzüntü yaşayan Yasin Öztekin’in de iki asistlik müthiş performansıyla Galatasaray önce Selçuk ile farkı 1’e indirdi, daha sonra Umut ile eşitliği yakaladı ve son olarak Umut’un asistiyle Kral’ın dönüşü gerçekleşti ve Burak Yılmaz’ın kafa golüyle öne geçti.

>DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

>Spor Toto Süper ligde müthiş maçlardan biri de bu oldu. Ve baştan sona tempolu olan maçı Galatasaray 3-2 kazandı. Galatasaray’ın bu dönüşü “Böyle olur Aslan’ın dönüşü” yorumları yaptırdı.

>Galatasaray bu skorla puanını 55’e çıkararak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna kuruldu. Cimbom, yarın oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş derbisini beklemeye koyuldu. Yarın ki maç Fenerbahçe’nin galibiyetiyle tamamlanırsa ya da maç beraberlikle sonuçlanırsa Spor Toto Süper Lig 25. Haftayı lider olarak tamamlamış olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz