Bülent Demirkanlı: Hedefe Giden Yolda Mazeret Kabul Edilmez

TRT Kürdi'ye verdiği röportajda Etimesgut Belediyespor maçının değerlendirmesini yapan Diyarbekirspor teknik direktörü Bülent Demirkanlı, sahada hakem hataları dahil her türlü olumsuzluğu aşmak zorunda olduklarını söyledi.

Bülent Demirkanlı: Hedefe Giden Yolda Mazeret Kabul Edilmez

'HEDEFE GİDEN YOLDA MAZERET KABUL ETMEYİZ'

Demirkanlı,"Evet hakem bizim aleyhimize çok karar verdi. 40 santim çizgiyi geçen Mert'in pozisyonunda ve yine ofsayt olmayan Mert'in pozisyonunda olmak üzere iki net golümüzü vermedi. Biri net olmak üzere iki penaltımızı es geçti. Ancak bunların dışında bir çok pozisyon yakaladık. Mutlaka gol atmalıydık. Mazeretlerin arkasına sığınamayız. Bizim bir hedefimiz var ve buna ulaşmak için sahada her türlü olumsuzluğu aşacak kararlılığa sahip olmalıyız. Takımın mücadelesine ve iyi futbola yazık oldu. Tesellimiz ilk haftada bunların olması. Gerekli dersleri çıkarmak zorundayız. Artık bu hafta evimizde yapacağımız Payasspor maçına odaklanacağız.Geleceğe dair endişemiz yok. Takım hak ettiği yere gelecek. Bu kapasite ve inanç var." dedi.

'HER TÜRLÜ HAKARETE MARUZ KALDIK'

Başkanvekilimiz Cemal Doğrul ise geçen sezondan beri maruz kaldıkları haksızlıkların devam ettiğini söyledi. Maç boyunca ırkçı slogan ve hakaretlere maruz kaldıklarını belirten Doğrul

"Etimesgut Belediyespor yönetimine teşekkür ediyoruz. Onlardan yana bir sıkıntı yaşamadık. Bize saha tahsisi dahil her türlü ilgiyi gösterdiler. Ancak tribünlerde ve sahada kıyıma uğradık. Her türlü ırkçı ve hakaret dolu sloganlar atıldı. Konu biz ve bölge takımları olunca neredeyse bu haksızlığı ve hakaretleri yapmak olağan hale geliyor. Maçın hakemi emeğimizi çaldı. Sadece biz değil maçı izleyen herkes bu adaletsizliği gördü. Takım olarak iyi oynadık. Gol için yüklenirken,son saniyelerde ani ataktan gol yedik. Bundan dolayı çok üzüldük. Ancak takımımız gelecek için umut verdi,bu da bizim için teselli oldu" diye konuştu.

ERHAN KURT :'YENİLGİYİ HAK ETMEDİK'

Kaptan Erhan Kurt da sezona 3 puanla başlamak istediklerini ancak gol ararken şanssız bir gol yediklerini söyledi. Çok net fırsatlar kaçırdıklarını belirten Erhan,"Mert'in şutunda top en az 40 santim çizgiyi geçmişti. Mert'in attığı golde de ofsayt yoktu. Verilmeyen penaltılarımız da var. Fakat bunların olması bizim yenilmemizi haklı kılmaz. Deplasmanda bu kadar pozisyona giriyorsan mutlaka gol atacaksın. Ava giderken resmen avlandık. 1 puanı istemezken,ondan da olduk. Bundan mutlaka ders çıkaracağız. Payasspor maçıyla galibiyetlere başlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Spor Merkezi