Bunun adı intihardır

Diyarbakırspor, kazanabileceği maçı Erkan’ın ilk dakikalarda gereksiz yere yaptırdığı penaltı ve gördüğü kırmızı kartın etkisiyle kaybetti. Rakiplerinin yenildiği haftada fırsatı kullanamadı.

Bunun adı intihardır

BÖYLE HATA OLUR MU?

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta 3 puan hedefiyle sahaya çıkan Diyarbakırspor, adeta 3 puanı kendi elleriyle rakibe hediye etti.

İyi başladığı maçta gereksiz yere yapılan penaltı ve bu pozisyondan dolayı görülen kırmızı kartla 80 dakika 10 kişi kalarak Tepecikspor’a teslim oldu.

16.dakikada ceza alanı içindeki karambolda önce kaleci Osman topu elinden kaçırdı,ardından Deniz’in kafa vuruşunda Erkan topu elle kesti. Hakem Gökçe penaltı kararı verirken,kaptan Erkan’a da kırmızı kart gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Eser, konuk takımı öne geçirdi :0-1.

BU GOL KAÇAR MI?

10 kişi kalmasına rağmen oyunu bırakmayan Diyarbakırspor, 32.dakikada akıllara ziyan bir gol kaçırdı. Savunmanın durduğu anda kaleci ile karşı karşıya kalan Cemal,kaleci Eray’ı da geçip topu gol çizgisine kadar sürdü. Boş kaleye gol yapması beklenirken duraklayan bu futbolcu yeşil sahalarda zor görülecek bir golü kaçırdı.

61.dakikada İstanbul temsilcisinin 2.golü geldi. Ali Yıldırım’ın hatasından topu önünde bulan Mehmet Uzun, ceza alanına girdikten sonra plase ile vurdu :0-2.

MAÇIN KARNESİ

Stat: Atatürk

Hakemler: Mehmet Fatih Gökçe x, Hüsnü Emre Çelimli x, İbrahim Bozbey x

Diyarbakırspor: Osman ?, Erkan ?, Ahmet x (Dk.71 Metin ?), Süleyman x, Cemal ?, Bilal ? (Dk. 69 İbrahim Nazlıcan ?), Ali Yıldırım ?, Suat Mutlu x, İrfan xx (Dk. 77 Necat   x) ,Fırat x, Hasan x

Tepecikspor: Eray xx, Güngör x, Ali Görkem x, Deniz xx, Mehmet xx, Eser x ( Dk. 76 Haluk x), Yasin xx (Dk. 46 İdris x) Ersin x, Ufuk x, Murat x ( Dk. 65 Kemal x), Ali Can x

Goller : Dk. 16 (Pen.) Eser, Dk. 61 Mehmet (Tepecikspor)

Kırmızı Kart: Dk. 16 Erkan (Diyarbakırspor)

Sarı Kartlar: Osman, Ahmet, Cemal, Hasan (Diyarbakırspor), Yasin (Tepecikspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz