Görüş Bildir

Bursaspor Taraftarları Otobüs Bastı, Futbolcuları Darp Etti...

Spor Toto Süper Lig’de 22. Hafta karşılaşmasında Kasımpaşa’ya deplasmanda 4-0 mağlup olan Bursaspor kafilesini taşıyan otobüsü durduran Yeşil Beyazlı taraftarlar futbolculara taş, sopa ve kesici aletlerle saldırdı.

Bursaspor Taraftarları Otobüs Bastı, Futbolcuları Darp Etti...

Spor Toto Süper Lig’de 22. Hafta karşılaşmasında Kasımpaşa’ya deplasmanda 4-0 mağlup olan Bursaspor kafilesini taşıyan otobüsü durduran Yeşil Beyazlı taraftarlar futbolculara taş, sopa ve kesici aletlerle saldırdı. Futbolculara ağır hakaretler eden Bursaspor taraftarları takım kaptanı olan kaleci Harun Tekin ve birkaç futbolcu ile tekmeli ve yumruklu arbede yaşadı. Bu sırada dışarıdan gelen taşlar ile takım otobüsünün ön camı kırıldı.

Daha sonra taraftarlar, futbolcular ve kulüp çalışanları tarafından güçlükle otobüsten indirildi. Olayın ardından teknik heyet veoyuncular, jandarmaya başvurarak saldırganlardan şikayetçi oldu. Bunun üzerine bazı taraftarların gözaltına alındığı öğrenildi.Güvenlik güçleri eşliğinde yoluna devam eden kafile, Bursa'ya gelerek Özlüce Tesisleri'ne arka kapıdan girdi.

TARAFTARLARDAN YÖNETİME "İSTİFA ÇAĞRISI"

Özlüce Tesisleri önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu, slogan atarak kulüp yönetimine istifa çağrısında bulundu.Bir süre tesislerin önünde bekleyen taraftarlar, daha sonra dağıldı.Polis ekipleri, tesisler ve çevresinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi