Büyükşehir'de sessiz bekleyiş

Türkiye 1. Futbol Ligi'nde güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da sessiz bekleyiş sürüyor.

Büyükşehir'de sessiz bekleyiş

Geçen sezon ki kadrodan birçok futbolcu ile yollarını ayıran mavi – beyazlı ekip iç transferde çalışacakları futbolcularla anlaşma sağladıktan sonra dış transfere yönelecek.

Giden futbolcuların yerlerine nokta transfer çalışmasını sürdüren Büyükşehir Belediyespor yönetimi temas halinde oldukları futbolcuların kendi kulüpleri ile ilgili bonservis sorunlarını çözmelerini bekliyor.

Yeni futbol sezonuna güçlü bir ekiple girmek için kolları sıvayacaklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Ünsal Göksen, “Teknik ekibimizin verdiği rapor doğrultusunda geçen sezonki kadrodan birçok oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. Bunların yanı sıra tecrübeli oyuncumuz Abdullah Halman’ı da Mersin İdmanyurdu istedi, bu oyuncumuzun yolunu açmak adına transferine onay verdik. Giden arkadaşlarımızın yerlerini doldurmak için transfer komitesi hummalı bir çalışma içerisine girdi. Sezon içerisinde izlemeye aldığımız ve kadromuzda görmek istediğimiz birçok futbolcu ile temaslarımız sürüyor. Ön anlaşma yaptığımız oyuncuların kendi kulüpleri ile ilgili bonservis sorunları var, kendilerine sorunlarını hallettikten sonra imzaları attıracağız. Biz hiçbir kulüp ile özellikle futbolcu alış verişi konusunda sorun yaşamak istemiyoruz. Bizimle çalışmak isteyen ancak kulüp yapımıza uygun olan bütün futbolculara kapımız sonuna kadar açık. Kamp dönemine kadar gerekli transferleri yaparak sezonu tam kadro ile hazırlanmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler