Büyükşehir'in Uğur'u geldi

Transfer atağına devam eden Büyükşehir Belediyespor, son olarak Kızılcahamamspor’da forma giyen forvet M.UğurTülümen’i renklerine bağladı. 28 yaşındaki deneyimli futbolcu Galatasaray alt yapısında yetişti.

Büyükşehir'in Uğur'u geldi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un 6.transferi Mehmet Uğur Tülümen oldu. Yeşil-Kırmızılı yönetim, Galatasaray’ın alt yapısından yetişen ve sırasıyla Beylerbeyi,Gaziantep Büyükşehir Belediyespor,GüngörenBelediyespor,Samsunspor, ve Kızılcahamamspor formalarını giyen forvet oyuncusunu renklerine bağladı.

Geçen sezon Samsunspor’da 7 ve Kızılcahamamspor’da da 11 olmak üzere 18 maçta forma giyerek 3 gol kaydeden 28 yaşındaki Uğur, 3 kez de milli takımlarda oynama başarısını gösterdi. Kariyerinde 235 resmi maça çıkan Uğur, toplamda 44 gol kaydetti.

4 İSİM DAHA İMZAYA HAZIR Daha önce Ankara Demirspor’dan Veysi Öz,Tokatspor’dan Ozan Solak,Alanyaspor’dan kaleci Levent Taşkın,B.Vanspor’dan Ali Kurt ve Kızılcahamamspor’dan Erhan Yıldırım’ı transfer eden Büyükşehir Belediyespor’un 4 futbolcu ile daha anlaştığı ve bu isimlerle de hafta sonuna kadar anlaşma yapılacağı kaydedildi. Kulüpleriyle bonservis sorunu olduğu için yönetim bu isimleri açıklamak istemiyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz