Çim hokeyinde gençlik rüzgarı

Diyarbakır Gençlikspor, Konya’da 21 Yaş Altı Türkiye Çim Hokeyi Şampiyonası ve milli takım seçmelerinde çeyrek finale kaldı.

Çim hokeyinde gençlik rüzgarı
RAKİPLERİNİ FARKLI GEÇTİ 14 takımın mücadele ettiği şampiyonada Diyarbakır ekibi,oynadığı 2 maçı da kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Antrenörler M.Veysi Koyun ve Metin Kaplan,”Oynadığımız 2 maçı da farklı skorlarla kazandık. Alanya Belediyespor’u    6-2 ve Kahramanmaraş Gençlikspor’u 9-0 gibi farklı skorlara yenerek çeyrek finale çıkma başarısı gösterdik .Amacımız ilimizi en güzel şekilde temsil edip Türkiye şampiyonasında söz sahibi olmaktır .Bunu başaracak gücümüz var.” diye konuştular.

HEDEF ŞAMPİYONLUK Kulüp Başkanı Vedat Günel de hedeflerinin Türkiye Şampiyonu olmak olduğunu söyledi. Günel,”Çeyrek finalde karşılaşacağımız Muğla Gençlikspor’u yarı finale çıkacağız. Daha sonra da final oynayıp şampiyon olmanın hesaplarını yapacağız.Çim hokeyi antrenörümüz M.Veysi Koyun,Metin Kaplan ,Genel kaptanımız Fahrettin Özdemir ve sporcularımızla bir aile ortamı oluşturduk .Başarımızı aile ortamına ve çok çalışmaya borçluyuz .” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz