Diyar Dış Transfere Başladı

Türkiye 3.liğ takımlarımızdan Diyarbekirspor dış transferlerde ilk imzaları attırdı.

Diyar Dış Transfere Başladı

Diyarbekirsporun sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada; Trabzonspor’dan 1 yıllığına kiraladığımız Sefacan Taşkolu ve 24 Erzincanspor'dan transfer ettiğimiz Enver Abdullah Filiz ile sözleşme imzaladık. Sefacan’ın stoper, Abdullah'ın ise sol bek olduğu kaydedildi. İmza törenine katılan onursal başkanımız Feyzi İlhanlı, iki futbolcunun da hem genç hem de yetenekli olduğunu söyledi. İlhanlı, anlaşmaya vardıkları oyuncularla sözleşme imzalamaya devam edeceklerini kaydetti. İlhanlı, “Tecrübeli ve genç isimlerin harmanlandığı bir kadro kurmak için çalışma yapıyoruz. Bugün iki oyuncumuza imza artırdık. Bunun devamı gelecek. Transferlerimiz kulübümüz ve taraftarlarımız için hayırlı olsun “dedi.

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİK

Yeni transferlerimiz Abdullah Filiz ve Sefacan Taşkolu da hedefleri olan büyük bir camiaya geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Futbolcularımız, “El birliği ile başarıya ulaşacağız. Hedefleri büyük olan bir camiaya geldik. Bunun bilincinde olarak elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

GELENLER ERZİNCAN’LI

Sefacan Taşyolu : D.Tarihi: 26.04.1995 (21) D.Yeri: Erzincan doğumlu Trabzonspor patentli genç sporcu geçen yıl 3.liğde küme düşen Arsinsporda 27 maç kadroda yer alırken 17 maç ilk 11’de forma şansı buldu.

Enver Abdullah Filiz: D.Tarihi: 26.01.1996 (20) D.Yeri: Erzincan doğumlu savunma oyuncusu geçen yıl 24 Erzincansporda 32 maç ilk 11’debaşarılı bir şekilde forma giyme giyerken Türkiye 3.liğinde toplamda 109 müsabakada 10 gol atma başarısını gösterdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz