Diyarbakır Inter’in büyük başarısı

Geçen sezon U-14 Ligi'nde Türkiye ikincisi olarak büyük başarıya imza atan Diyarbakır Inter’in gelecek vaat eden forvet oyuncusu Adar Çoban, Süper Lig devi Trabzonspor'a transfer oldu.

Diyarbakır Inter’in büyük başarısı

Diyarbakır Inter’in açıklamasında, “Bu gelişme yakın bir geçmişte kurulmasına rağmen büyük bir ivme yakalayan kulübümüzün ne kadar doğru yolda olduğunu göstermiştir." ifadelerine yer verildi.

Alt yapıdaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Diyarbakır Inter, bir oyuncuyu daha Süper Lig'e kazandırma başarını gösterdi.

Geçen sezon U-14 Gençler Ligi Türkiye Şampiyonası'nda attığı gollerle dikkat çeken 14 yaşındaki Adar Çoban, Türk futbolunun devlerinden Trabzonspor'a transfer oldu.

Trabzonspor teknik heyeti tarafından beğenilen genç futbolcunun lisans işlemleri tamamlandı.

"DAHA BÜYÜK BİR MOTİVASYONLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ "

Diyarbakır Inter Futbol Kulübü, Adar Çoban'ın Trabzonspor'a gitmesinin Diyarbakır'daki futbolcu potansiyelinin gücünü ve kulübün başarısını gösterdiğini dile getirdi.

Kulübün açıklamasında, “Başarılarıyla Türk futbol tarihine damga vurmuş olan Trabzonspor'a seçilen oyuncumuz Adar Çoban'ı tebrik ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz. Kulüp olarak yola çıkış nedenimiz kentimizdeki müthiş futbol potansiyelini en iyi şekilde değerlendirip gençlerimizin önünü açmaktır. Bu doğrultuda başarılı işler yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonra daha büyük bir motivasyonla yola devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler