Diyarbakır Masterlerden duble Türkiye şampiyonluğu

6 ay önce Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Diyarbakır Masterler Futbol Takımı, Antalya’da yapılan ve yurt dışından da takımların katıldığı organizasyonda bir kez daha bu başarıya ulaştı.

Diyarbakır Masterlerden duble Türkiye şampiyonluğu

16 takım arasında şampiyonluğu Diyarbakır’a getiren ekibin başkanı Veysi Akar,

”6 ay önce kazandığımız şampiyonluğu bir kez daha kentimize kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Diyarbakır halkına armağan ediyoruz.”

dedi.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

Diyarbakır Masterler Futbol Takımı, 18-22 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılan Soccer Cup Masterler Turnuvası’nda şampiyon olarak bu alanda Türkiye birinciliği kazandı. Belek bölgesinde yurt içinden ve yurt dışından 16 takımın katılımıyla gerçekleşen organizasyonun finalinde Bingöl temsilcisini 2-1 mağlup eden Diyarbakır ekibi, böylece 6 ay içerisinde ikinci kez Türkiye şampiyonluğuna uzandı.

Namağlup şekilde şampiyonluğa uzanan Diyarbakır Masterler, kente kupayla dönmenin sevincini yaşadı.

“HAKLI BİR BAŞARI KAZANDIK”

 Diyarbakır Masterler Futbol Takımı başkanı ve takım kaptanı Veysi Akar, 6 ay arayla üst üste ikinci kez Türkiye şampiyonu olmalarının önemli bir başarı olduğunu kaydetti. Akar,

”Gerek grup maçlarında gerekse sonraki turlarda yenilgi almadan şampiyonluğa ulaştık. Güçlü rakipler arasında hak ettiğimiz bir başarı elde ettik. Tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Diyarbakır’ımızı başarıyla temsil etmenin ve bir kupa daha kazandırmanın sevincini yaşıyoruz.”

dedi.

Haber: Filiz Yaşa

Kaynak: Diyarbakır Söz