Diyarbakır Spor Lisesi Öğrencisi Atletizmde Balkan Şampiyonu

Diyarbakır Spor Lisesi 10.sınıf öğrencisi Mazlum Tunçer, Türkiye U-18 milli takımı formasıyla yarıştığı Balkan Atletizm Şampiyonası’nda şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza attı.

Diyarbakır Spor Lisesi Öğrencisi Atletizmde Balkan Şampiyonu

Diyarbakır Spor Lisesi Müdürü Çerkez Selimoğlu ,"Ülkemiz adına bizi gururlandıran öğrencimizi tebrik ediyor, öğrencimize her konuda destek olan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Diyarbakır Spor Lisesi öğrencisi 10. sınıf öğrencisi Mazlum Tunçer, Sivas'ta gerçekleşen Balkan Atletizm Şampiyonası’nda tarih yazdı.
U-18 yaş altı kategorisinde düzenlenen şampiyonada Türkiye adına piste çıkan Tunçer, 15 ülkeden sporcuların katıldığı şampiyonada şampiyon olarak Türkiye'ye altın madalya kazandırdı, Diyarbakır'ı ve  öğrencim gördüğü Diyarbakır Spor Lisesi’ni gururlandırdı.

ÜNİVERSİTEYE SINAVSIZ YERLEŞME HAKKI KAZANDI 

Tunçer, bu başarısıyla aynı zamanda liseden mezun olduktan sonra üniversiteye sınavsız yerleşme hakkı da kazandı.
Mazlum Tunçer'in başarısını değerlendiren Diyarbakır Spor Lisesi Müdürü Çerkez Selimoğlu, gurur dolu bir tablo yaşadıklarını ifade etti. Selimoğlu ,"Öğrencimiz Mazlum Tunçer çok önemli bir başarıya imza attı. Hepimizi gururlandırdı. Kendisini yürekten tebrik ediyoruz. İl  Milli Eğitim Müdürümüz Murat Küçükali kendisine büyük destek verdi. Sayın müdürümüze şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz