Diyarbakır’da futbol turnuvası sona erdi

Bağlar Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen "ilkokullar arası futbol turnuvası" sona erdi.

Diyarbakır’da futbol turnuvası sona erdi

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Spor Kulübü’nün, ilçeye bağlı ilkokullar arasında düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Turnuvayı Fatih İlköğretim Okulu kazandı.

Bağlar Belediyesi Spor Kulübü’nün, düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Toplam 12 okulun katıldığı futbol turnuvasında Alipınar İlköğretim Okulu ile Fatih İlköğretim Okulu finale kalmayı hak eden iki takım oldu. Belediyeye bağlı Alipınar Spor Tesisleri’nde oynanan final maçına Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat ile Eş Başkan Yardımcısı Murat Satıcı da katıldı. Zorlu geçen maçta Fatih İlköğretim Okulu Alipınar İlköğretim Okulu’nu 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Futbol turnuvası sona erdi

Bütün okulların spor masraflarının belediye tarafından karşılandığı turnuvada finali oynayan her iki takıma Bağlar Belediyesi yazılı madalya ve plaket verdi. Belediye aynı zamanda turnuvaya katılan diğer bütün okullara da forma ve top hediye etti.

Turnuvaya katılan Mevlana Halit İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Seda Cengiz, yaptığı değerlendirmede, öğrencileri adına Bağlar Belediyesi’ne teşekkür ettiğini belirterek, çocuklar için yapılan her etkinliğin önemli olduğunu kaydetti. Cengiz, “Çocuklarımızın yaşadığı heyecan bizleri mutlu ediyor. Sporsal aktivitelerde neler yapabileceklerini görmeleri önemli. Biz de okul olarak turnuvayı sonuna kadar destekledik” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler