Görüş Bildir

Diyarbekir'de hoca arayışı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Diyarbekir'de hoca arayışı

Taner Öcal’la çıktığı 3 lig maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan, kupada ise 1 galibiyet alıp Samsunspor’a penaltılarla elenen Diyarbekirspor bir taraftan Teknik Direktör arayışına girerken, Pazar günü deplasmanda Muğlaspor’la karşı karşıya gelecek.

Samsun’dan Muğla’ya geçerek önceki günü dinlenerek geçiren ve dün ilk idmanını yapan Yeşil-Kırmızılı takımın Pazar günü sahaya teknik direktörsüz çıkması bekleniyor.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

Onursal başkan Feyzi İlhanlı, teknik direktör arayışlarında titiz hareket ettiklerini söyledi. İlhanlı, “Taner hoca ile anlaşırken beklenti ve umutlarımız fazlaydı. Maalesef işler yolunda gitmedi. Hoca Bingöl maçından sonra yönetimin haberi olmadan eşyalarını toplamış ve Samsunspor ile Muğlaspor maçlarının sonuçları ne olurda olsun ayrılacağını söylemiş. Samsun’da bundan haberdar olduk ve yollarımızı ayırdık.

Biz başarı için kendisine gerekli tüm imkanları sunduk ve istediği tüm transferleri yaptık, hatta başka transfer isteyip istemediğini ısrarla sorduk. Bize kadronun yeterli olduğunu söyledi. Fazla konuşmak istemiyorum, kalmak istemeyene zorla kal diyemeyiz. Taner hoca önüne, biz de önümüze bakacağız. Takımı başarıya taşıyacak bir ekip için sabırlı ve titiz olacağız. En uygun isimle anlaşacağız. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Muğlaspor maçını kazanıp bize ve camiamıza 3 puan hediye edeceklerdir” dedi.

3 SEZONDA  6 TEKNİK DİREKTÖR

Buarada, 3. Lig’deki 4. sezonunu yaşayan Diyarbekirspor, şu ana kadar 6 ayrı teknik direktörle çalıştı. 2013-2014 sezonuna Namık Altunsoy’la başlayan kulüp,devre arasında Altunsoy’la yollarını ayırarak kısa süreliğine Hıdır Akbaş’la çalıştı ve sezonu Fethi Çokkeser’le tamamladı. 2014-2015 sezonuna Çokkeser’le başlayan kulüp,daha sonra Çokkeser ile de yollarını ayırarak göreve Mustafa Ceviz’i getirdi. 2015-2016 sezonuna ise Bülent Demirkanlı ile başlayan Diyarbekirspor,lig başladıktan 4 hafta sonra Demirkanlı’nın istifa etmesi üzerine Namık Altunsoy’u göreve getirdi.

Diyarbekirspor’un kupa maçından sonra teknik direktör Taner Öcal’la yollarını ayırmasıyla, son 3 yılda ayrılan 6. teknik direktör oldu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi