Diyarbekirspor Ofspor maçı TRT Kurdî (CANLI İZLE) - 2. Lig aşkına

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ofspor ile eşleşen Diyarbekirspor finalde kazanıp 2. Lig’e yükselmek istiyor. Taraftar desteğini de arkasına alan Diyarbekirspor’un Ofspor ile Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynayacağı ve saat 17.00’de başlayacak maçı canlı olarak sitemizden takip edebilirsiniz. Diyarbekirspor Ofspor maçını TRT Kurdî Türkçe ve Kürtçe dil seçeneğiyle yayınlayacak. Maçı hem Türkçe, hem de Kürtçe olarak takip edebilirsiniz. Diyarbekirspor Ofspor maçı canlı izleme linki haberimizde.

Diyarbekirspor  Ofspor maçı TRT Kurdî (CANLI İZLE) - 2. Lig aşkına

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor ile Ofspor 2. Lig’e son yükselme maçında kozlarını paylaşıyor. İki ekip de hem fizik olarak hem mental olarak maça hazır durumda. Diyarbakırlı taraftarlar Diyarbekirspor’u desteklemek ve takımlarıyla birlikte sevinmek için Ankara’da. 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak iki takımdan biri 2. Lig’e yükselecek. Play-Off’ta Diyarbekirspor Ankara Adliyespor’u, Ofspor ise Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u eleyerek finale çıktı. Diyarbekirspor – Ofspor maçı TRT Kurdî’den canlı olarak yayınlanacak ve sitemizden takip edebileceksiniz.

DİYARBEKİRSPOR’UN FİNALLERDE YÜZÜ GÜLMÜYOR

Daha önce de final oynayan ancak finalde de şanssızlıklar yaşayan Diyarbekirspor geçtiğimiz sezon bariz bir hakem hatasıyla 2. Lig’e yükselememiş ve yankıları uzun sürmüştü. Diyarbekirspor taraftarları ise bu kez şanssızlık yaşamak ve hakem hatalarına maruz kalmak istemediklerini söyledi. TRT Kurdî’den canlı olarak yayınlanacak Diyarbekirspor Ofspor maçının galibi 2. Lig’e yükselecek.

AMEDSPOR’DAN SONRA BİR DİYARBAKIR TAKIMI DAHA MI?

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Amed SFK’dan sonra Diyarbekirspor da 2. Lig’e çıkacak mı büyük merak konusu. Diyarbekirspor’un Ofspor’u yenip 2. Lig’e yükselmesi halinde 2. Lig’de iki Diyarbakır takımı temsil edilmiş olacak. İşte Diyarbekirspor Ofspor maçı canlı izleme linki…

TRT KURDÎ - DİYARBEKİRSPOR OFSPOR MAÇI CANLI İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz