Diyarbekirspor yüzler gülüyor!

Bingöl yenilgisini unutturan Muğlaspor karşısında alınan galabiyetle, Diyarbekirspor'da yüzler gülmeye başladı. Takım'da sevinç çığlıkları atılırken, Teknik Patron Duman, "şartları risklerle değiştiriyoruz" dedi.

Diyarbekirspor yüzler gülüyor!

İlk yarısı 0-1 Muğlaspor'un üstünlüğüyle sonuçlanan önceki günkü karşılaşmada büyük risk alan ve peş peşe iki golu bularak, sahadan 2-1 ayrılan 3. lig temsilcimiz Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor, dünü izinli geçirirken, bugün idmanlarına başladı. Morallerin hayli yüksek olduğu ve sevinç çığlıklarının atıldığı Diyarbekirspor'da gözler artık, bu haftaki maça çevrilirken, Teknik Patron Ahmet Duman ise Muğlaspor karşısındaki galibiyetin "riske dayalı, stratejiyle şartları" değiştirdiğini söyledi.

İKİNCİ LİGE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM

Duman, "Önemli bir 3 puan aldık. Liderle aramızda olan puan farkına bakmıyoruz. Biz maçlarımızı kazanalım, gerisi artık kader kısmet işi. Bundan sonra artık tamamen haftalık düşüneceğiz. Bingöl’de saha şartlarından dolayı beklenmedik bir yenilgi aldık. Bunun dışında ikinci yarıda iyi gidiyoruz. Sezon sonunda hedeflediğimiz 2.Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz.”

Futbolculara verilen bir günlük iznin ardından bugün ilk idmanını yapacak olan Diyarbekirspor 12 Şubat Pazar günü Maltepespor ile deplasmanda oynayacağı maçının kazanımına odaklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz