Diyarbekirspor'dan "Bursaspor'u satın alıyorlar" haberlerine sert tepki

2.Lig ekibi Diyarbekirspor,  zor günler geçiren Bursaspor'un Diyarbekirspor'un Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı'nın aikesi tarafından satın alınacağı iddialarını yalanladı.

Diyarbekirspor'dan

Yeşil-Kırmızılı kulübün başkanı Serkan Genç, akıl ve mantıktan yoksun olarak nitelendirdiği söz konusu haber ve paylaşımların maksatlı olarak çıkarıldığını söyledi.

Bazı sosyal medya hesapları ve basın kuruluşlarında yer alan Bursaspor'un Diyarbekirspor'un Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı va ailesi tarafından satın alınacağı iddiaları üzerine Diyarbekirspor cephesinden açıklama geldi.

İddiaları yalanlayan Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç  yapılan paylaşım ve haberleri şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi.

"BÖYLE BÎR ŞEY SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ "

Genç,"Bazı sosyal medya hesaplarında ve basın kuruluşlarında yer alan kulübümüzün Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı ve ailesinin Bursaspor'a talip olduğu, hatta satın aldığı yönündeki paylaşım ve haberler asılsızdır.

Maksatlı olarak yapıldığını düşündüğümüz bu yayınları yapanları esefle kınıyoruz. Böyle bir niyet ve girişim hiç bir şekilde olmadığı gibi olması da mümkün değildir.

Yaratılan hayal mahsulü, asılsız, akıl ve mantıktan yoksun yayınlarla ilgili olarak  açıklama zorunluluğumuz doğdu.

Bizim tek gündeminiz Diyarbekirspor'un başarısı ve geleceğidir.

Değerli halkımız ve taraftarlarımızdan ricamız akıllara ziyan iddia ve paylaşımlara itibar etmesinler." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz