Diyarbekirspor’dan kadın ve çocuklara jest

Pazar günü saat 14.00’da Diyarbakır Stadı’nda oynanacak Diyarbekirspor-Bucaspor 1928 maçı kadın ve çocuklara ücretsiz olacak. Diğer taraftarlar için ise bilet fiyatı sembolik olarak 5 TL belirlendi.

Diyarbekirspor’dan kadın ve çocuklara jest

2.Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü oynanacak ve ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren Diyarbekirspor-Bucaspor 1928 maçı için Diyarbekirspor’dan sporseverleri yakından ilgilendiren önemli bir hamle geldi. Karşılaşma kadın ve çocuklar için ücretsiz olacak. Kulüp yönetimi, diğer taraftarlar için ise bilet fiyatlarını sembolik olarak tüm tribünler için 5 TL belirledi.

Kulübün sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak şehirdeki tüm kesimlere çağrıda bulunan Diyarbekirspor, kadın, çocuk ve aileleri tribünlere davet etti.

Kulübün açıklamasında, “Pazar günü saat 14.00'da Diyarbakır Stadyumu'nda Bucaspor 1928 ile yapacağımız karşılaşma kadınlara ve çocuklara ücretsiz olacaktır. Kulübümüz diğer taraftarlarımız için de sembolik olarak bütün tribünler için 5 TL bilet fiyatı belirlemiştir.

Bu önemli maça başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere tüm aileleri ve halkımızı davet ediyoruz. Şehir bizim, arma bizim, takım bizim. Hep birlikte omuz omuza verelim. Şimdi kenetlenme zamanı.” İfadesine yer verildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz