Diyarbekirspor’dan sert sözler..

Bugün saat 14.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Vanspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor’dan maç öncesinde dikkat çekici bir açıklama geldi. Şehirde Diyarbekirspor’un varlığından ve mücadelesinden rahatsızlık duyarak kulübün aleyhinde entrikalar çeviren kesimler olduğuna vurgu yapılan açıklamada,” Kendi şehrinin takımına karşı bu kadar kin, nefret ve düşmanlık besleyenleri zamanı gelince kamuoyuna paylaşacağız.” ifadelerine yer verildi.

Diyarbekirspor’dan sert sözler..

“VARLIĞIMIZDAN RAHATSIZ OLANLARI ÜZECEĞİZ”

2.Lig Beyaz Grup’ta Play-Off mücadelesi veren ve bugün ligin iddialı takımlarından Vanspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor, şehirde kulübün başarısızlığı üzerine kirli plan yapanlar olduğuna dikkat çekerek, adım adım takip ettikleri bu ilişkileri zamanı gelince kamuoyu ile paylaşacağını bildirdi.

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarında başkan Serkan Genç’in imzasıyla yayınlanan açıklamada, şehirdeki bazı kesimlerin Diyarbekirspor’u ötekileştirmek ve düşmanlaştırmak için çeşitli algılar yaptığına dikkat çekildi.

“ZAMANI GELİNCE HEPSİNİ DEŞİFRE EDECEĞİZ”

Açıklamada,şu ifadelere yer verildi ;”Kulübümüzün varlığından ve mücadelesinden rahatsız olanlar şunu bilsin ki biz her şeyin farkındayız. Kimin, ne niyetle hareket ettiğini çok iyi biliyoruz. Hepsini deşifre etmek için doğru zamanı bekliyoruz.

Kendi şehrinin takımına karşı bu kadar kin, nefret ve  düşmanlık besleyenleri zamanı gelince kamuoyuna paylaşacağız.Perde arkasında dönen dolapları çok iyi bilmekle beraber şimdilik sadece başarıya odaklıyız.

Bu vesileyle kalbi Diyarbakır'ın başarısı için atan herkesi Vanspor maçıyla beraber takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler