Diyar'da bahar havası

8 günde üç büyük sınavda başarılı bir grafik çizen Diyarbekirspor'da yüzler gülüyor. Takımda bahar havası eserken, 3'te üç yapmanın sevinciyle hedef "tırmanışı" büyütmek oldu.

Diyar'da bahar havası

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor, bir hafta içinde 3 önemli maçı kazanarak zirve yarışındaki iddiasını ortaya koydu. Arka arkaya maçlara çıkan Diyarbekirspor, sırasıyla sahasında Payasspor’u 2-0, deplasmanda Sakaryaspor’u 1-0 ve sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni 3-0 yenerek bir anda üst sıralara tırmandı. Bu kritik periyodun kayıpsız atlatılması, takımda, yönetimde ve tetknik heyet ile taraftarlarda yüzleri güldürdü. Günü dinlenerek geçiren Diyarbekirspor,deplasmanda yapacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına dün itibariyle başladı.

‘ZOR BİR SÜRECİ BAŞARIYLA GEÇTİK’

Teknik Direktör Metin Altınay,arka arkaya önemli ve zor maçlar oynamalarına rağmen bu süreci kayıpsız geçmelerinin önemli olduğunu söyledi. Altınay,”Bu 3 maç için hedefimizi 9 puan olarak belirlemiştik. Çok şükür amacımıza ulaştık. Arka arkaya bu maçları oynamak ve kazanmak kolay olmadı,bunu başaran oyuncularımı tebrik ediyorum. Hafta içinde zorlu bir Sakarya deplasmanından 3 puanla döndük ve hemen akabinde bir başka önemli rakip olan Darıca Gençlerbirliği’ni yendik. Hem iyi oynadık,hem de iyi mücadele ettik. Kritik eşiği kayıpsız atlattığımız için mutluyuz. Geleceğe umutla bakıyoruz. Amacımız kazanmaya devam etmektir” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler