Diyar’ın Tek Düşüncesi 3 Puan

Diyarbekirspor, zirve yarışından uzaklaşmamak için bugünkü Orhangazispor maçında mutlak 3 puan hedefliyor. Seyrantepe’de saat 13.00’da başlayacak maçın hakemi İzmir’den Özgür Sepin.

Diyar’ın Tek Düşüncesi 3 Puan

3.Lig 3.Grup’ta geçen hafta Denizli Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Diyarbekirspor,bugünkü maçla yeniden galibiyet serisine start vermenin hesaplarını yapıyor.

Yeşil-Kırmızılı takım,3 puan önünde yer aldığı Bursa Orhangazispor’a karşı 3 puan mücadelesi verecek.

TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYOR

 Diyarbekirspor,son haftalardaki kötü sonuçlara son vermek amacıyla Diyarbakır’a gelen rakibini yenerek zirve yarışında iddialı hale gelmek isterken taraftarlardan destek bekliyor.

İki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda Bursa’daki mücadele 0-0 sona ererken,Diyarbakır’da Orhangazispor sahadan 2-0 galip ayrılmıştı. Diyarbekirspor,yarınki maçı kazanarak rakibine karşı ilk galibiyetini almak istiyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA SON DURUM

Diyarbekirspor, bu sezon kendi sahasında yaptığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 15 puan topladı. Orhangazispor ise 7 deplasman maçında 3 galibiyet,1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak hanesine 10 puan yazdırdı. Orhangazispor’da sarı kart cezalısı Ceyhun Yazar,eski takımı Diyarbekirspor’a karşı  yok.

Diyarbekirspor’da Recep Onur,Osman,Deniz ve Mert ile daha önce yollar ayrılmıştı. Uğur ise sakatlığından dolayı uzun süredir kadroda yer almıyor. Takımda cezalı futbolcu yok.

Kaynak: Spor Merkezi