DSİ spor şampiyonluğa abone oldu

U-14 Gençler futbol liginde mücadele eden DSİ spor ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

DSİ spor şampiyonluğa abone oldu

Toplam 14 takımın katıldığı ve tek devreli lig usulü ile oynandığı U-14 Gençler futbol liginin 11 hafta maçında Yenişehir Belediye spor ile karşılaşan DSİ Spor rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla geçerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

DSİ Spor 2016-2017 sezonunda U-19- U-15 ve ardından U-14 liginde de şampiyonluklar serisine devam ederek Diyarbakır ilini Türkiye gençler şampiyonasında temsil edecek.

ŞAMPİYONLUĞA ABONE OLDU

DSİ Spor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gümüşçü; Her yıl olduğu gibi bu yılda lige iyi başlangıç yaparak şampiyonluklar serisini devam ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Gümüşçü; Doğru yapılanma ve doğru planlamalarla birlikte düzenli çalışmalar sonucunda elde edilen bu başarıların tesadüf olmadığını ve DSİ sporun büyük bir aile olduğuna dikkat çekti. DSİ sporun Başarılarında desteklerini esirgemeyen Bölge Müdürü Murat Dağdeviren Yönetim Kurulu, teknik heyet, futbolcular, kulüp çalışanları ve DSİ spor maçlarında kendilerini yalnız bırakmayan futbolcu ailelerine teşekkür etti. 

Kaynak: Diyarbakır Söz