D.Ü. Ünilig şampiyonu

Dicle Üniversitesi Salon Futbol (FUTSAL) takımı, Türkiye Üniversiteler arası salon futbolunda lig (ÜNİLİG) şampiyonu oldu.

D.Ü. Ünilig şampiyonu
Her geçen gün başarısını yeni şampiyonluklarla perçinleyen Dicle Üniversitesi FUTSAL ekibi, Nevşehir’de yapılan ve en iyi 12 takımın yer aldığı turnuvada, Türkiye ÜNİLİG şampiyonu oldu.

 Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi Adnan Menderes Üniversitesi, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi gibi güçlü takımlarla karşı karşıya gelen Dicle üniversitesi FUTSAL ekibi, rakiplerine karşı gösterdiği büyük mücadele sonucunda galip gelerek, süper lige çıkma hakkı kazandı.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU Madalyalarını ve kupalarını büyük bir gururla teslim alan ekip, 11-15 Mayıs 2012 tarihleri arası Eskişehir’de düzenlenecek olan süper lig müsabakalarına katılacak.

Süper lig müsabakalarında 16 takım ile karşılaşacak olan Dicle Üniversitesi FUTSAL Ekibi, Türkiye şampiyonluğu için ter dökecek.

G.OSMANPAŞA’DA BÜYÜK SEVİNÇ Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gaziosmanpaşaspor'da, Tokatspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Yeşil-Kırmızılı Kulübün Basın Sözcüsü Sami Mendi, ligde kalan tüm maçlardan galibiyetle ayrılarak ilk sekize girmenin hesabını yaptıklarını belirterek, ''Küme düşmeme mücadelesi veren Tokatspor karşısında 10 kişi kalmamıza rağmen, rakibimizin stresinden yararlandık ve sahadan 3 puanla ayrıldık'' dedi.

Mendi, Tokatspor'un ligdeki konumunun kendilerini ilgilendirmediğini ifade ederek, ''Biz kendi işimize bakıyoruz. Hedefimiz ligi bitirebileceğimiz en üst noktada noktada tamamlamak'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz