Elazığ İşitme Engelliler sakatlar çok olunca Avrupa Şampiyonlar ligi’ne gidemedi

TÜRKİYE İşitme Engelliler Süper Lig'i şampiyonu Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, Danimarka'da başlayan Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kadro sıkıntısı nedeniyle katılamadı.

Elazığ İşitme Engelliler sakatlar çok olunca Avrupa Şampiyonlar ligi’ne gidemedi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve İşitme Engelliler Futbol Kulüp Başkanı Dr. Ömer Deniz, teknik heyet ve futbolcular, bir otelde basın toplantısı düzenleyerek, şampiyonaya gidememe konusunda açıklama yaptı. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şöyle dedi:
"Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkını kazandık ama özellikle son 4-5 maçta futbolcularımızda çok ciddi manada sakatlanmalar olduğundan ve rahat bir takım çıkarma imkanı olmadığından dolayı takımımızı gönderemedik."
Kulüp Başkanı Ömer Deniz, yoğun geçen maç programı nedeniyle sakat futbolcu sayısının fazla olduğunu hatırlatarak, "Erteleme maçımız vardı. O maça da dar bir kadroyla gidebildik. Kadromuzdaki bu sıkıntılar Avrupa Şampiyonası’na gitme konusunda bir zorluk oluşturdu. Kadrodaki eksiklikler, bu şampiyonaya gitme konusunda yönetimde tereddüt oluşturdu. Bu şekilde gitmeme yönünde bir tercihte bulunduk."

Kaynak: Diyarbakır Söz