Ergani, bu hocayı sevmiş

Şadan Üzülmez’le son anda ipleri koparan ve Kemal Zeydan’ın da 1 aylık süre istemesi nedeniyle başka arayışlara yönelen Erganispor, Emin Sevmiş’le anlaşarak teknik direktörlük sorununu çözdü.

Ergani, bu hocayı sevmiş

Başkan Cemal Dolu’nun Ergani’ye davet ettiği deneyimli hoca ilçeye giderek yönetimle masaya oturdu. Her konuda anlaşmaya varan Sevmiş, daha sonra kulübün tesislerini gezdi. Sevmiş,”Bu tesisler profesyonel takımlarda bile yok. Çok güzel bir stat, antrenman sahası ve kamp binası var. Erganispor çok köklü bir camia olup halkı sporu çok sevmektedir. Alt yapısı çok sağlam,Türkiye şampiyonlukları çıkaran ve futbolcu üreten Erganispor’u tüm dinamiklerini harekete geçirerek yeniden 3.Lig’e çıkarmak iddiasıyla geldik. Başkan ve yönetim çok iyi niyetli. Bu anlayış bize başarıyı getirecek. Hemen transfer çalışmalarına başlayacağız.Bayramdan sonra kampa gideceğiz.” dedi.

DOLU :’HOCAMIZA İNANIYORUZ’

Başkan Cemal Dolu da Emin Sevmiş’in tecrübesiyle Erganispor’u şampiyonluğa taşıyacağına inandığını söyledi. Dolu,”Emin hocanın kariyeri,bilgi ve birikimi belli. Diyarbakırspor’un ilk golünü atan,Diyarbakırspor’da önemli dönemlerde hocalık yapan,bölge takımlarında da başarıyla görev yapan bir teknik adamıdır. Uzun yıllar milli takımlarda görev yaptı. Geçen yıl da Yeni Diyarbakırspor’da 5 maçta 13 puan aldı. Aynı zamanda prensipleri ve duruşu olan bir teknik adam. Kendisiyle başarıya ulaşacağız. Hocamızla beraber transfer yapacağız. Borcumuz yok,geçen yıl 3.Lig’de fair play şampiyonu olduk. Temiz bir imajımız var. Bu artılarla beraber iyi bir kadro kuracağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz