Ergani'de buruk sevinç

Basın Sözcüsü Süleyman Kızan, sezonun en iyi futbolunu oynamalarına rağmen berabere kalmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Kızan,”Tek eksiğimiz sonuçtu. Yoksa kazandığımız maçlarda bile bu kadar iyi oynamadık.” dedi.

Ergani'de buruk sevinç
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta 1 haftalık aradan sonra liderliğe yükselen Erganispor,son 2 haftada kaybettiği 5 puana yanıyor. Büyük bir fırsatı teptiklerini anlatan Basın Sözcüsü Süleyman Kızan,”Tatvan yenilgisi ve Kurtalanspor beraberlikleri bize çok şey kaybettirdi. Bu iki maçı kazansaydık şimdi zirvede yalnız olacaktık.” dedi.

Önceki gün 1-1 berabere kaldıkları Kurtalanspor karşılaşmasında sezonun en iyi futbolunu ortaya koymalarına rağmen sonuca gidemediklerini kaydeden Kızan, bunun nedenini son vuruşlardaki beceriksizliğe bağladı. Kızan,”En az 5-6 pozisyonumuz var. 3 kez kaleci ile karşı karşıya atamadık. Bu sezon ilk kez maçımızda adil ve iyi hakem gördük. Buna rağmen kazanamadıysak sorun bizdedir. Maçın seyircisiz olmasının da bunda etkisi var. Evet, ceza haksızdı ama bundan da dersler çıkarmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz