Ergani'den 2 transfer

BAL’da mücadele eden İstanbulspor Kulübü’nden orta saha oyuncusu Ali Mumcu ile eski futbolcusu Medet Aylar’ı transfer etti. Büyükşehir’in eski golcüsü Ali Kunter için de devreye girdi.

Ergani'den 2 transfer
TRANSFERLERE BAŞLADI BAL 2.Grup’ta ilk yarıyı en yakın takipçilerinin 5 puan önünde lider tamamlayan Erganispor,kamp çalışmalarına Alanya’da devam ederken, 2 transferi de gerçekleştirdi. Son olarak BAL 10.Grup ekiplerinden İstanbulspor Kulübü’nde forma giyen orta saha oyuncusu Ali Mumcu ile sezonun ilk yarısında BAL 6.Grup ekiplerinden İskilip Belediyespor’da oynayan eski futbolcusu Medet Aylar’ı renklerine bağladı.

Sezonun ilk yarısında Medet Aylar ;5 maçta forma giyerken,Ali Mumcu ise 3 maçta oynadı.

ÖNEMLİ KARİYERİ VAR 1979 doğumlu olan Mumcu,daha önce Kocaelispor,Pendikspor,Erzurumspor ve Göztepe gibi takımlarda da oynarken,kariyerinde 14’ü Süper Lig olmak üzere 366 resmi maç var. Toplamda 72 golü olan Ali Mumcu ,orta sahadan forvete dönük görev yapıyor.

Erganispor, forvet için ise daha önce Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Ali Kunter’in peşine düştü. Kunter, bu sezonun ilk yarısında BAL 4.Grup takımlarından Erzin Belediyespor’da 13 maçta 9 gol kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler