Erganispor'dan Kaymakam Gürbüz'e Ziyaret

Diyarbakır Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ü ziyaret etti.

Erganispor'dan Kaymakam Gürbüz'e Ziyaret

Beraberindeki Erganispor Yönetim Kurulu üyesi Esat Taştekin, Ergani Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat,'ın da yer aldığı bir heyet ile Kaymakam Gürüz ile makamında görüşen Senvar, spora sunduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürbüz, Erganispor'un ilçe için moral kaynağı olduğunu belirterek, bu nedenle takıma imkanlar dahilinde desteklerinin süreceğini söyledi.

ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Erganispor'a yakışanın şampiyonluk olduğunu ifade eden Gürbüz, "Erganispor ilçemizin markasıdır. Kulübümüze bundan sonra da destek olacağız. İnşallah takımımız alacağı sonuçlar halkımızı mutlu edecek" dedi.

Senvar da, Kaymakam Gürbüz’ün çok azimli ve kararlı olduğunu vurgulayarak, bu azim ve kararlılığın ilçeyi ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha da ileriye taşıyacağına inandıklarını kaydetti. Senvar, Gürbüz'e Başarı dileğinde bulunduktan sonra  Erganispor forması ile plaket takdim etti.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler