Fenerbahçe hız kesmiyor, bir transferi daha bitirdi

Sezon sonunda savunmasından birçok isimle yollarını ayıran Sarı Lacivertli kulüp, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sivasspor’lu Aatif Chahechouhe'nun ardından Gregory van der Wiel'i İstanbul'a getiren ve her konuda anlaşma sağlayan F.Bahçe ikinci transferini de gerçekleştirdi.

Fenerbahçe hız kesmiyor, bir transferi daha bitirdi

Geçen sezon Almanya’nın köklü kulübü Schalke 04'te forma giyen ve başarılı bir sezon geçiren, sezon sonunda da sözleşmesi bittiği için bonservisi elinde bulunan Rus asıllı Alman oyuncunun menajeriyle temasa geçildi. Hemen akabinde Neustadter, İstanbul'a çağrılıp baş başa görüşmeler gerçekleştirildi.

Bu maratonun ardından tecrübeli oyuncuyla anlaşma sağlandı. F.Bahçe 4 yıllık imza için Rus savunma oyuncusunu ikna etti.

EURO 2016'DA RUSYA FORMASI GİYDİ   

Neustadter, Rusya Milli Takım formasıyla Euro 2016'da forma giymiş ve Pereira tarafından dikkatli bir şekilde takip edilmişti.

NEUSTADTER NE KADAR ALACAK?

Neustadter, Sarı-Lacivertli kulüpten yıllık 1.8 milyon euro ücret alacak. Bonservisi elinde olan oyuncuya ayrıca 2 milyon euro da imza parası ödenecek. 28 yaşındaki oyuncunun maliyeti bu şekilde TL bazında toplam 30 milyon TL'yi buldu.

(Ajanslar)

Kaynak: Diyarbakır Söz