Fethiyespor'dan Amedspor'a büyük saygısızlık: Amedspor'a tarlada idman yaptırdılar

TFF 2.ligde lider olan ve bu hafta Fethiyespor'a konuk olacak olan Amedspor'a ev sahibi tarfından büyük bir saygısızlık yapıldı.

Fethiyespor'dan Amedspor'a büyük saygısızlık: Amedspor'a tarlada idman yaptırdılar

Diyarbakır'da ağırladığı takımlara kendi tesisinde idman yaptıran Amedspor'a, Fethiye'de, idman sahası dile bir tarlada idman yaptırılması tepkilere neden oldu.

Diyarbakır'da, ağırladığı rakiplerine kendi tesislerinde idman yaptırarak ağırlayan Amedspor'a Fethiye'de idman sahası diye bir tarlada idman yaptırdılar. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olarak şampiyonluğa ilerleyen Amedspor, Fethiye depmasmanında bir şok yaşadı. Dün akşam uçak ile Diyarbakır'dan Antalya'ya geçen Amedspor, daha sonra yarın maçın yapılacağı Fethiye'ye gaçti.

Fethiyespor yönetimi, Amedspor'a maç öncesi son idman için kuş uçmaz kervan geçmez bir tarlayı tahsis etti ve Amedspor orada idmanını yapmak zorunda kaldı. 

Amedspor yönetimi ve futbolcularının büyük tepki gösterdiği olay, gözleri Diyarbakır'da Amedspor'un rakiplerini ağrılamasına çevirdi. 
Diyarbakır'a gelen rakiplerini kendi sahasında idman yaptıran, onları ağırlayan ve tatlı ikramında bulunan Amedspor'un deplasmanda karşılaştığı bu maemele büyük tepki çekti.  

Kaynak: Diyarbakır Söz