Futbolcular, Başkan Barakazi’yle bir araya geldi

Futbolcuları ağırlayan Bingöl Belediye Başkan Yücel Barakazi, “Spor ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz. Takımlara verdiğimiz destek ve sağladığımız imkanlar, Bingöl’ümüzün gençliğine yapılan yatırımdır” dedi.

Futbolcular, Başkan Barakazi’yle bir araya geldi

12 Bingölspor Kulübü Onursal Başkanı Reşat Yılmaz, Teknik direktör Ali Beykoz ve futbolcular ile U14 Türkiye Şampiyonası Futbol müsabakasında 2’inci olan Yaşamspor Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Yücel Barakazi’yi ziyaret etti.

Spora verilen destekle kentin gençliğine yatırım yapıldığını belirten Başkan Barakazi," Bingöl Belediyesi olarak her zaman futbolu ve futbolcuları destekliyoruz. Bu desteklerdeki asıl amacımız, ilimiz gençliğine yatırım yapmaktır. Enerji dolu bu gençliğin yanlış yollara saptamaması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bugün burada bulunan 14 yaşındaki çocuklarımızın da ileride 12 Bingölspor ve büyük takımlarda forma giymelerini umuyoruz”dedi.

 12 Bingölspor’un ligdeki durumunu da değerlendiren Barakazi;" Son haftalardaki kötü gidişata Kozan Belediyespor ile son verildi. Elde edilen bu galibiyetle moral bulan futbolcularımız ve kulübümüz kalan maçlarına iyice hazırlanmalı ve ligde kalmalı. Tüm futbolcularımızda şu öğütte bulunmak istiyorum, başarmak için inanmamız gerekiyor. Her şeyden önce inançlı olmalıyız. Sizlerle kazanılan her başarı ilimiz gençliğine ve tanıtımına büyük katkılar sağlayacak.*" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler