Futbolumuzu göstereceğiz!

Özellikle kendi sahalarındaki derbilerin farklı olduğunu ifade eden Aykut Kocaman, “Hem futbolseverlere hem de Galatasaray'a kendi futbolumuzu göstereceğiz” dedi.

Futbolumuzu göstereceğiz!

Ankaragücü’nü devirip, 4 maç sonra bir deplasman maçından galibiyetle dönen Fenerbahçe’de artık gözler hafta sonundaki Galatasaray derbisine çevrildi. Teknik direktör Aykut Kocaman da, Ankaragücü galibiyetinin önemine dikkat çekerken, önce Galatasaray, ardından diğer maçlarını kazanıp, şampiyon olmak istediklerini dile getirdi. Genç hoca, “Ankaragücü çok eski bir kulüp. Gencecik çocuklar, çok koşuyor, çok mücadele ediyor. Bize, oyun ritmini yakalama fırsatı vermediler. Bu, işimizi bir kat daha zorlaştırdı. Temel hedef 3 puan alıp  dönmekti. Artık finale kaldık. Galatasaray derbisini de 3 puanla kapatıp, kalan maçlarımızdan maksimum puanları alarak şampiyon olmak istiyoruz. Galatasaray maçları her şeyden önce bir şölen. Kendi sahamızda olduğu zaman daha da farklı oluyor. Hem tüm futbolseverlere hem de Galatasaray’a kendi futbolumuzu göstereceğiz” diyerek iddiasını ortaya koydu.

‘En doğrusu kabullenmek’

Kocaman, sözleşmesinin 3 yıl uzatılacak olmasıyla ilgili bir soruya ise şu yanıtı verdi: “Benim bu durumla ilgili iki gündemim var. Biri süreçle ilgili. Hep ‘faydamın olmayacağını hissettiğimde, her zaman çekilebileceğim’i söyledim. İkincisi ‘ihtiyaç olduğunda her yerde, her zaman göreve hazır olduğum’ şeklindeydi. Bu da bunun  sonucu. Yönetim bu yönde irade gösterdi. Benim için itiraz etmek, düşünmek değil de kabullenmek en doğru olanı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler