Galatasaray, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı

Süper Lig'in lideri Galatasaray, 29. haftada 8 Mart Cuma günü sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk 20 dakikası basın mensuplarına açık yapıldı.

Sarı-kırmızılılar, ısınma hareketlerinin akabinde iki grup halinde 8'e 2 pas ve top kapma çalışması yaptı. Yarım sahada minyatür kale maçla devam eden antrenmanın basına kapalı bölümünde de taktik çalışmanın yapıldığı belirtildi.

Sakatlıkları bulunan defans oyuncuları Abdülkerim Bardakcı, Serge Aurier ve Davinson Sanchez ve orta saha oyuncusu Sergio Oliveira antrenmanda yer almadı.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur da antrenmanı takip etti.

Sarı-kırmızılı ekip, yarın yapacağı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.

İnce, oyuncuların durumuyla alakalı bilgi verdi

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan oyuncuların durumuyla alakalı bilgilendirmede bulundu.

Yener İnce, defans oyuncuları Abdülkerim Bardakcı, Serge Aurier ve Davinson Sanchez'in sakatlıkları nedeniyle idmanda yer almadığını belirtti. Yener İnce, Abdülkerim Bardakcı'nın Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Yener İnce, antrenmanda yer alan Wilfried Zaha ile Hakim Ziyech'in ise Çaykur Rizespor maçında oynayıp oynamayacağına antrenmandaki durumlarına göre karar vereceklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz