Galatasaray hazırlık maçında Tuzlaspor'a 6-2 yenildi

Tuzlaspor, Florya'da Galatasaray'a konuk oldu. Ezeh'in hat-trick yaptığı maçtan Tuzlaspor 6-2 galip ayrıldı.

Galatasaray hazırlık maçında Tuzlaspor'a 6-2 yenildi

Galatasaray ve Tuzlaspor lige verilen arada hazırlık maçı yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 1. Lig ekibi Tuzlaspor'u ağırlayan Galatasaray ekibi farklı yenildi.

Tuzlaspor, sarı-kırmızılı takım 6-2 geride bıraktı.

Tuzla'nın golleri Ezeh (3), Onat Kutay, Sedat ve Bardhi'den geldi. Galatasaray'da ise Onay Kutay kendi kalesine gol atarken Ömer Bayram da topu ağlara yolladı.

Galatasaray'ın maç sonucu paylaşımına taraftardan tepki geldi.

Tuzlaspor'a galibiyeti getiren golleri Okwuchukwu Ezeh (3), Onat Kutay Kurt, Sedat Şahintürk ve Jurgen Bardhi kaydetti. Galatasaray'ın karşılaşmadaki golleri ise Onat Kutay Kurt (kendi kalesine) ve Ömer Bayram'dan geldi.

Galatasaray'ın 11'inde; Berk, Omar, Aytaç, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Bartuğ, Kerem, Oğulcan, Barış, Halil yer alırken, Tuzlaspor'un ilk 11'inde, Philipp, Aykut, Rajko, Ferhat, Lamine, Veaceslav, Tayfun, Francis, Ahmet, Onat vardı.

OMAR ELABDELLAOUI YENİDEN SAHADA

Öte yandan Omar Elabdellaoui, Tuzlaspor karşılaşmasında formasına kavuştu. 2021 yılına girilirken, yılbaşında havai fişek patlaması sonrasında gözünden yaralanan ve tedavisi devam eden Omar Elabdellaoui, 13 aylık aranın ardından forma giydi. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli tedavilerden geçen 30 yaşındaki sağ bek oyuncusu Tuzlaspor maçına ilk 11'de başladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler