Galatasaray Sivasspo maçı ne zaman? Saat Kaçta? Aspor'da canlı yayın ile izlenecek

Galatasaray Sivasspor maç tarihi de sıklıkla araştırılıyor. Süregelen Türkiye Ziraat Kupas'nda gözler Sivas Belediyespor - Galatasaray kupa mücadelesinde. Biletlerinin satışa başladığı Sivas Belediyespor - Galatasaray maçı yarın oynanacak.

Galatasaray Sivasspo maçı ne zaman? Saat Kaçta?  Aspor'da canlı yayın ile izlenecek

Galatasaray Sivasspor maç tarihi de sıklıkla araştırılıyor. Türkiye Ziraat kupası 5. hafta maçları kaldığı yerden devam ederken Sivasspor Galatasaray'ı evinde konuk edecek. Peki Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman? Süregelen Türkiye Ziraat Kupas'nda gözler Sivas Belediyespor - Galatasaray kupa mücadelesinde. Biletlerinin satışa başladığı Sivas Belediyespor - Galatasaray maçı yarın oynanacak. Türkiye kupası için mücadele edecek iki takım ile alakalı detaylar haberimizde.

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN

Yeni 4 Eylül Stadı'nda gerçekleştirilecek müsabaka, saat 19.30'da başlayacak. Sivas Belediyespor - Galatasaray maçı A Spor'dan canlı yayınlanacak.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında yarın Sivas Belediyespor ile Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Karşılaşmaya gelmek isteyen taraftarlar biletleri Yeni 4 Eylül Stadyumu önündeki gişelerden ve internet üzerinden temin edebilecek. Bilet fiyatları ev sahibi takım için 10 TL, misafir takım için ise 15 TL olarak belirlendi. Karşılaşmada kağıt bilette satılacak.

5-1 YENMİŞTİ

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında sahasında Türkiye 2. Ligi ekiplerinden Sivas Belediyespor ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 5-1 yenerek Sivas’ta oynanacak rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etti. Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Galatasaray’da golleri Yasin Öztekin (2), Emrah Başsan, Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok attı. Sivas Belediyespor’un tek golü ise Sinan Akaydın’dan geldi.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Galatasaray, henüz 4. dakikada öne geçti. Herkes maçın ilk yarısında Galatasaray’ın fark atacağını beklerken, Sivas Belediyespor oyunun kontrolünü eline aldı. Çok adamla hücum eden Sivas ekibi, Galatasaray savunmasına zor anlar yaşattı. İlk yarıda yaptığı pas hataları nedeniyle rakip kalede etkili olmakta zorlanan Galatasaray karşısında kaptığı toplarla hızlı hücumlar gerçekleştiren konuk ekip, son vuruşlardaki yetersizlik nedeniyle soyunma odasına tek farkla yenik girdi

Kaynak: Diyarbakır Söz