Galatasaray'da Andre Gignac sesleri! Geliyor mu?

20. şampiyonluğu ve 4. Yıldızı kapan Galatasaray’da transfer dedikodularının da ardı arkası kesilmiyor. Bilal Kısa, Gökhan Değirmencioğlu ve Güray Varol’u renklerine kattığı iddia edilen Galatasaray’da yeni iddia ise Marsilya’nın forveti Andre Gignac. Peki Andre Gignac Galatasaray’a geliyor mu? İşte ayrıntılar…

Galatasaray'da Andre Gignac sesleri! Geliyor mu?

Galatasaray'ın transfer hedefinde olduğu iddia edilen Andre-Pierre Gignac'ın Galatasaray'ın resmi Twitter hesabını takibe alması sarı kırmızılı taraftarları aniden heyecanlandırdı. Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlayan ve 4. Yıldızı takan Galatasaray’ın transfer çalışmalarına da hızlı bir şekilde giriş yaptığı söylendi.

Gelecek sezon forvet hattını yabancı bir oyuncu ile daha da güçlendirmek isteyen Sarı Kırmızılı kulübün hedefindeki forvetin ise Andre-Pierre Gignac olduğu iddia edildi. Fransız forvetin Twitter hesabından Galatasaray'ı takip etmesi de sosyal medyadaki Galatasaray’lılarda heyecan yarattı. 29 yaşındaki deneyimli oyuncu Twitter hesabından Beşiktaş ve Trabzonspor'u da takip ettiğini söyleyelim..

Ayrıca Fransa basınında çıkan haberlere göre de Galatasaray'ın Gignac'a yıllık 2.8 milyon euro'dan 3 yıllık bir sözleşme önereceği iddia edildi.

Kaynak: Spor Merkezi